a tu z lotniczego świata na wesoło
Reklamówka Emidy - jaki silnik kupić, kręcąc kulki...
Zwiń
X
-
Reklamówka Emidy - jaki silnik kupić, kręcąc kulki...
Nic nowego się nie dowiedziałem. 8)
Ale urzekło mnie "kręcenie kulki palcami" Pana Wojciecha Majewskiego w 2:54 minucie. :lol:
Wiem czepiam się... Pozdrowienia dla salonu Emidy na Opolskiej w Krakowie! 8)
Omawiany materiał można oglądnąć TUTAJ.
-
-
Zamieszczone przez andriu21tghehe ten koles co prowadzi Pan Marcin S.. koles porazka .. i dramat w jednym akcie .. przynajmniej jak mi sprzedawal moja Octe... wczesniej chyba sprzedawal koła zapasowe to traktorów bo z klientem malo mial wspolnego...
nie wazny styl, wazny rezultat.
pozdr
Komentarz
-
-
Smiejcie sie, nie wiem na ile to marketing, a na ile prawda, ale jesli ten 1.6TDI pali mniej niz 1.9TDI, no to jest to do pokonania dystans rzedu 150tyskm, zeby roznica sie zwrocila.
Jak to bywa od wiekow czas pokaze jak beda trzymac cene silniki TSI a jak nowy CR, bo juz jedna wtopa byla z silnikiem 2.5TDI i te auta sa bardzo tanie w zakupie obecnie.
Komentarz
-
-
Jak to ma się zwrócić po 100 czy 120 tyś ? Ludzie przecież diesel to nie instalacja gazowa,że ma się "zwrócić" po jakimś tam przebiegu,bo przy sprzedaży nikt nie dopłaci wam za nią w używanym aucie,więc musi się wam zwrócić podczas waszej eksploatacji :roll: Diesla kupuję drożej,jeżdżę nim ileś tam lat czy kilometrów i sprzedaję go drożej niż benzynę z tego samego rocznika,oczywiście nie tyle drożej co za niego dopłaciłem :? ale drożej,zobaczcie w ogłoszeniach jaka jest różnica w cenie używanych 5cio czy 10cio latków benzyn i diesli,nie wspomnę już o popycie na te drugie :szeroki_usmiechByło szybkie
2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG
Komentarz
-
Komentarz